grattis brushan

Två Oslo-bilder till. Tänkte att jag ska lägga ut lite bilder som jag tagit senaste veckorna. Dessa är ungefär en månad gamla dock. Snart kommer jag ikapp och lägga ut bilder som jag tagit samma dag igen!

Sitter just nu på skolan och har Samhällskunskap, har gjort en powerpoint presentation om Socialdemokraterna. Själv så är jag så mycket för politik som Saudi-araber är intresserad av sand. Det finns mycket runt omkring dem, men inte bryr de sig om det.

Idag fyller Pauline Wallberg Also Known As - Brushan, klaven på det! Gratulationer brushan och ha en bra dag! Kommer nog dit ikväll och grattar, kanske tar en tårtbit också.







Ciao.
2010-09-14 @ 10:19:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bw

I regarded the world as such a sad sight. Until i viewed it in black and white.
2010-09-13 @ 17:14:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HB to me, happy birthday alltså. ni tänker ju bara på sprit era skrotungar!




Eftersom att jag bara har en dongel fortfarande så blir det bara två bilder idag! Från Oslo-trippen med Linnea.

Grattis till mig också förresten, gick på Ica och handlade tårtrelaterade ingredienser så passade jag på att köpa Bud's också, kändes som en nödvändighet när man fyller 18. Bara för att liksom!





2010-09-12 @ 16:33:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


el' lude

Nu är det nya tider.

Skall lägga upp bilder nu faktiskt, bilderna är dock 1,3 månader gammal ungefär! Ludde får den stora äran att vara med på min update efter den långvariga väntan. Orsaken att jag inte lagt upp bilder är för att jag har icke något internet hemma, förutom ett svagt oskyddat nätverk hos någon oskyldig granne tvärs över gatan.


Ljög faktiskt lite, för jag har också en dingeldongel som jag kan använda. Tar dock några minuter att lägga in en bild här, så det få bli tre små bilder idag.









Ciao.
2010-09-08 @ 14:29:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0