365

Har ett nytt projekt på gång ska ni veta. Tänkte ladda upp en bild per dag i ett år med hipstamatic, och eftersom att det inte går att ladda upp bilder från telefonen direkt till bloggen så gör jag det genom Facebook. Här är första bilden.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1449195&id=1148711752

#02949588

Hiyah!

Ny skjorta & tröja, köpte även några par skor idag! Men ville ju inte ha på mig skorna i sängen heller, dagens outfit utan skor! Hihi skoja bara.


Lekte loss på bilden typ.




Två lite mer seriösa bilder också, på elina:




Ciao.

ekke

Gjorde en header åt erik, sen drog jag. :PpPPpppPPppppPp 
 
Checka hans nya blogg! 
 
http://yfront.blogg.se/
 
 
Ciao.

nytt

Tjena bloggis!

Gjorde en ny header lite snabbt, tyckte det var på tiden. Vad tycks? Lite fler bilder från helgen också:









Ciao.

johanna

Hi hello!

Befinner mig just nu på skolan, har fotolektion & har hypo nervo kustiska kontra diafragma vibrationer, alltså hicka. Var nyss ute och fotade Johanna lite utanför på parkeringen, blev faktiskt helt okej! Igår blev det ingen update på grund av att jag sov hos Linnea både måndag & tisdag. Blir nog en till update ikväll också!




Ciao.

Helgen

Ska till Linnea nu. Tre bilder från helgen:





Ciao.



Hej dudes & dudettes!

Sitter i odensala hos Linneas låtsaspappa nu, vi ska snart ut en stund. Har varit hos far med älsklingen i helgen, igår var vi på badet. Var länge sen man var där nu. Jag minns när jag och jesper var där varje dag i två veckor när vi var små. Men nu var det inte lika roligt längre när man är större, då blir man typ less efter nån timme.

Har fotat rätt mycket i helgen, så uppdaterar när jag kommer hem med bilder.

Igår så låg jag och Linnea och tittade på film hela kvällen, åt god mat och började titta på Veronica Mars, som vi fortsatte att titta på när vi vaknade kl 8 imorse, pigg var vi också. Sen så tittade vi på några avsnitt av Gossip Girl. No homo Alex, no homo.


Kommer några bilder från telefonen som jag tog på Oliver på skolan för ett tag sen.











XOXO, Alex.

sicko

Hej hallåj, sjuklingen här.

Idag har jag endast legat i sängen och tittat på Pokémon och Shaytards, osv. Youtube har ju fyllt fem år, så tittade på alla videos från denna channel Fiveyear. Kika in det!

Roligt att se hur bra det går för vissa youtubers, några som bara ville göra en rolig video åt kompisar, har nu kommit upp i flera miljoner visningar. Det gäller bara att komma på nåt eget!


Tänkte göra en sen update, bara så att det blir en update varje dag nu framöver. Bilder från den 11-12/05:




















Ciao.

the hill on west red island

Hey skipper!

Har inte uppdaterat lika ofta som jag har velat, ska dock försöka hålla mig uppdaterad denna vecka! Har haft en långhelg, riktigt skönt. Kan vara därför jag inte har uppdaterat nånting också. Har inte varit hemma och suttit vid datorn något nästan. Till veckan kommer jag nog sitta fastklistrad vid datorn med tanke på att jag har riktigt många uppgifter som ska in de sista veckorna.


Några bilder från lördagen då vi var på Rödön och firade Elias. Hade med mig min lilla kamera som jag vann, så det är inga riktiga kvalitet bilder, men jag gillar dem.



Spänniskotten, modelposé!











Ciao.

hade en rubrik men tappade bort den

Hey dudes & dudettes!
Ska precis springa ner på stan och träna, sen hem och käka. Efter det ska jag åka till Erik och leka, kanske tar med Lajnus också om han vill. Annars kidnappar jag honom!
Dagens bilder kommer också, gamla och nya. Fick för mig att göra några artsy & fyrkantiga bilder:














Sista bilden var inte riktigt en kvadrat, fuskade för att få med hela blomman.
Ciao.

inte bacon

Klippte lite nyss, från ett maxbesök. Ekke bjuder på frukost och panflöjt!
Ciao.

walk of crossprocess



Tallahoe! Just nu så sitter jag i bilen på väg till älsklingen min. Det här har varit en rätt skön dag, först var jag ute och fotade lite, sen så gick jag ner och tränade. Efter det så gick jag hem och duschade, sen kom lunis till mig en stund nu innan jag skulle åka.



Jag har inte träffat Linnea på nästan en hel vecka nu när hon har varit i Oslo.. Saknar henne som en tok, tur att jag är på väg dit nu, annars skulle jag snart ha blivit galen. Kommer bli jobbigt i sommar när hon ska till London i tre jefla veckor.. Men nu får jag vara glad att jag får träffa henne iaf!




Här är några bilder som jag tog idag på förmiddagen:





















Ciao.

vad är normalt?

Har varit ute och fotat lite nu, ska ner och träna om en stund. Sen åka till Linnea, för hon kommer hem om några timmar! [email protected]


Igår gjorde jag inte så speciellt mycket skejtade en stund på dagen med Samuel, sen så åkte jag, Chrisse och Jonte longboard en stund. Efter det lekte vi med Linus, Linn och Erik.


Några randompics och bilder från rugbyn i fredags kommer här.












Det blev inte så bra bilder under matchen på grund av att det var så mörk där inne, så det blev långa slutartider och hög iso..













Ciao.

hey, hey, hey neighbour

Snabb update på G!


Nu ska jag röra mig till Chrisse, som har flyttat, hundra meter härifrån! :D Nu bor jag, Linus & Kotten i en triangel, triforce! Några pics från igår, kommer fler sen, från själva eventet!






Ciao!

Hej bloggish!

Kom precis in, vi gjorde inte så speciellt mycket ikväll. Bara cruisade runt lite, did shoot some hoops too! Engelska är för cool boys! Man blir automatiskt frän om man blandar svenska och engelska in the same sentence.
Åh, är tröt kile, orkar inte skriva något vettigt. Men känner att jag vill.


Just nu sitter jag och tittar på Dexter och tittar på random pics på the inTerWeBz. Tänkte också kika och sortera bilder från rugbyn idag, kanske kan bli en till uppdatering inatt om ni har tur. Känner att jag vill komma igång med bloggen igen, inte uppdatera tre gånger per vecka, utan flera gånger varje dag t.om.


Nu kommer en bild som jag tog för ett tag sen och redigerade idag, vet inte riktigt om jag gillar den mer med bara den vänstra bilden eller hela som den är nu. Lämna en kommentar vet jag, det är ni dåliga på. Men om du nu orkar läsa, och följa min blogg så tycker jag att du ska lämna lite kritik! Bra eller dålig, så blir jag glad.


Ciao.

kermito

Tjenis!
Har precis käkat, rugbyn var som förväntat rätt underhållande. Bacchi bjöd på homoshow som vanligt, Baneret bjöd på ångvältsseger, Lyran bjöd på.. ehm.. bara homosaker! Lägger in bilderna som jag tog, men lägger upp dom imorn.
Ska snart ut med Limpan och Ekke, får se vad vi hittar på. Tar med mig le' camera ut i alla fall, dokumentation.
Bjuder på en bild som jag tog igår, tillägnad min älskling, som är kvar i Oslo.. Evil bischt!
En té, som norrlänningen skulle sagt!
Ciao bischtes and hoese!

cup of sunshine

Tjena brushan!
Nu kan jag äntligen lägga in bilder på datorn igen! Nu ska jag och linus snart på rugbyn, ska fota där också. Dock är det inomhus, så blir nog rätt mörka bilder..

Dricker en kopp varm choklad också, en chokladröra med grädde, kakao och socker, sen varm mjölk på det. Jag och Jesper brukar göra såna.

Slänger upp några bilder nu, och förhoppningsvis några bilder från rugbyn ikväll om jag är inne. Får hoppas på vinst för Baneret i år igen, och det lär nog bli en fin uppvisning av Bacchi också. No homo.


Bilder på brusherna och annat!
















Lite väl lång slutartid på denna, så johan blev oskarp..













RSS 2.0