Yay me

Jag vann LT's (för er som inte är från ösd, så är det iaf en av lokaltidningarna här) bildtävling med den här smickrande bilden på Linnea. Ska dit klockan fem på intervju, najjan!
Nu sitter jag på engelska B lektion och ska skriva talet till svenskan på fredag, snart ska jag träna på engelska provet som är på torsdag.
Uppdaterade ingenting i lördags, jag sov hos Linnea i fredags och på lördagen skejtade jag hela dagen och var på UE med Erik, Linus & Adam i brunflo på natten. Igår skejtade jag också hela dagen, blev ingen update då heller.
Min kamera kan fortfarande inte anslutas till datorn, så inga nya bilder än...
Ciao.

helgen kom åter igen

Hey dudes and dudettes!


Det kändes som att provet gick rätt bra, blev klar kl 10, då skejtade jag en liten stund utanför skolan, sen gick jag hem och duschade. Efter det så kom Linnea hit, vi tittade på en massa bilder & filmer från när jag var liten. Det var rätt roligt att titta på.

Nu sitter jag och väntar på mat, är sjukt hungrig och vill bara käka dirr och sen dra ut. Jag ska skejta med Samuel och Carl tror jag, kommer säkert fler också, Jesper kanske. Chill McFrill!

Här kommer några blandade bilder från när jag var hos pappa och annat i mars.




































Ciao.

On the move

Hallåj!

Sov hos älskling igår, så det blev inga bilder eller inlägg igår. Jag skrev ett inlägg på bussen igår på väg dit. Men det blev nåt fel när jag skulle publicera det...

Idag är det i alla fall fredag, och alla vet ju vad det betyder. FREDAGSMYS!! Hehe. Nu ska jag snart hem och hämta ett viktigt papper, för vi har nationella prov på skolan, i svenska. Vi ska skriva en uppsats i temat relationer, får hoppas att det går bra då. Eller utmärkt! Haha. Efter skolan, vilket blir runt 10-11 beroende på hur snabbt jag skriver. Så ska jag skejta med grapparna, sen när älsklingen slutar så kommer hon hem till mig! Ikväll har jag inga planer alls, så vi får se var skutan för oss!

Jag är sur, för min dator är osams med mig! När jag ansluter kameran så känner inte datorn av den! Så ni får nöja er med gamla bilder idag igen! Blir nog några marsbilder.
Den här skolveckan har gått sjukt snabbt, redan helg! Skönt. Nu ska jag ta vara på den här helgen sen plugga riktigt ordentligt nästa vecka.
Nu när vi skulle lämna av Linneas lillebror så såg jag en liten unge på en sån där waveboard eller vad dom heter, en unge på inlines och tre småttingar på kickboard! Jag fick värsta vårkänslan, och tänkte på när jag och jonte ägde runt på kickboard och linlines osv, när vi var små.

Hade inget speciellt att berätta idag alla fans, ville bara skriva av mig lite!

Ciao.

Videoinlägg

Hej bloggen, tänkte bara göra ett litet videoinlägg!




Haha näe, men en rolig bild iaf. Nu sitter jag på fotolektionen och letar bilder till en massa uppgifter, har gjort klart alla. Men dom ligger i olika mappar på olika datum. Så nu försöker jag bara leta rätt på dem och lämna in.
Efter skolan ska Linnea dra med mig på stan, så ska jag vara hennes smakråd. Efter det blir det väl middag, resten av kvällen är oplanerad. Skönt!

Jag kom på ett lite nytt roligt koncept på bloggen, men det fungerar bara om NI kommenterar rätt ofta. Jag tänkte nämligen att ni skulle få önska ett bildtema på varje eller vartannat inlägg, till exempel: -Jag vill att du ska fota tema Blått! - Jag tycker att du ska ta bilder på tema Natur, tema Djur eller kanske tema Teknik.

Skriv nån kommentar om ni tycker det skulle vara roligt, eller om jag ska fortsätta som vanligt.



Ciao.

är man inte alkis - är man ingen äkta punkare

Chacha bloggen! Hehehe..


Ligger och är lagomt trött, ska snart försöka sova. Har suttit och kikat runt på tHe iNteRwEbZ och redigerat bilder tills nu. Har börjat samla ihop några bilder från mars som jag tänkte lägga upp! Planeten alltså.

Här kommer några bilder från 03/24:



























En bild som Linnea tog på mig, no homo. Hahahaha!
Tillägnad Luddy.




Fan vilken ego-tripp det blev, aja. Fler bilder imorn, lite roligare också.
Släng upp en kommentar så jag får höra vad/om du gillar med bilderna.
Ciao.


hey you, yeah you, blogreader

Hallåj.

Sitter på skolan och formaterar & installerar allt rätt på min dator. Ska snart hem en snabbis och hämta långbrädan och åka ner på stan för att träffa Linus och c:o. Sen så blir det till att redigera bilder och lägga upp.

Ciao.

en såft sund dag

Snabb update innan jag går till Linus för att sedan åka till älskling.
Igår var det en rätt så rolig dag, jag och Linus gick till Cissi där vi hade det skojigt och mysigt. På väg hem klockan 6-7 nångång så gick jag och Limpan ut på dumdristiga äventyr. Trodde typ att det skulle stå i dagsrubrikerna: Natten till söndag, två pojkar dog, hade konsumerat alkohol, lekte på isen en aprilmorgon. Haha!
Några fler bilder från februari. Förhoppningsvis så kommer jag att redigera några bilder från mars månad och lägga upp imorgon!
Det var allt för mig.
Ciao!

Februari

Här kommer februari i bilder.




























Två bilder som Linnea tog på mig, duttig!
























Det var mitt februari det, orkar inte lägga in fler bilder.
Nu skall jag dra mig till Linus, sen vidare på Ica, sedan till Cissi.
Ha en bra lördagskväll!

Ciao.



Jag lever fortfarande! Tror jag.

Tjena alla fans! Inte blivit mycket uppdaterande på senaste.. Känns ju lite smått drygt, men jag tänkte redigera ett antal bilder från varje dag de senaste månaderna och lägga in. Så det kommer att komma bilder kan jag lova. Nu får ni nöja er med ett inlägg utan bilder, för jag sitter just nu på en buss på väg till min pingla, haha. Kan inte lägga in bilder från iPhonen här heller.. Ciao. Yours truly, alix!

RSS 2.0